Laajasalon nuorisotalo on sulkeutunut

Laajasalon nuorisotalo on sulkenut ovensa, mutta avaamme uuden Nuorten ympäristötilan kauppakeskus Saaressa 22.11.2018

Laajasalon nuorisotalon läksiäisiä vietettiin perjantaina 12.10. iloisissa tunnelmissa. Talolla kävi paljon lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka olivat aikoinaan käyneet nutan askartelukerhoissa. Illan aikana nautittiin tarjoiluista ja plärättiin vanhoja valokuvia sekä tutustuttiin uuden tilan tuomiin mahdollisuuksiin ja nuorten suunnitelmiin.

Tällä hetkellä keskitymme muuttoon. Lähialueen muut nuorisopalvelut löydät Herttoniemen rannasta, Roihuvuoresta ja Kettutieltä. Lisätietoja munstadi.fi.

Uuden tilan avaamme 22.11.2018

Nuorten ympäristötila on avoin ja valoisa tila, joka on tarkoitettu nuorisojärjestöjen, nuorten ryhmien ja kuntalaisten käyttöön. Tilasta löytyy sali, jossa on pienempiä nurkkauksia työskentelyyn, parvi ja moderni keittiö, jonka lisäksi ympäristötilan yläkerrasta löytyy kirjasto. Voit varata käyttöösi myös monitoimitilaa tai terassia. Nuorten ympäristötilassa toimii mm. Nuorten Ekokahvila.

Osoite: Yliskylän puistokatu 4, 00840 Helsinki

Instagram: ymparistotila, nuorten_ekokahvila

Nuorten ympäristötila kuuluu Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikköön, joka on Helsingin kaupungin Nuorisopalveluiden itäisen nuorisotyön osaston alainen yksikkö.

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön tehtävä on tukea nuorisotyöllistä ympäristö- ja luontokasvatusta, mahdollistaa nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia, tukea nuorten omaehtoista toimintaa ympäristön puolesta sekä lisätä nuorten ympäristötietoisuutta.

Yksikkö toimii myös alueellisena nuorisotyöyksikkönä, joka tekee vahvasti yhteistyötä alueen koulujen kanssa mm. Ruuti-toiminnan kautta.

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön alueeseen kuuluvat talot/leirikeskukset:

Meriharjun luontotalo: luontotalo.munstadi.fi

Uutelan kämppä: luontotalo.munstadi.fi/uutelan-kamppa/

Granön leirialue: grano.munstadi.fi

Seikkailutalo: seikkailutalo.munstadi.fi

Vartiosaaren leirialue: vartiosaari.munstadi.fi

Östersundomin talo: ostersundom.munstadi.fi

Bengtsårin leirisaari: benkku.munstadi.fi