Loppuvuoden tärkeitä päivämääriä!

Ajankohtaista asiaa!

Vaikuta idän alueen RuutiBudjetti neuvotteluiden tulokseen!

Rahaa tulee vuoden 2018 RuutiBudjetissa syntyneiden, vuonna 2019 toteutettavien toimenpiteiden toteuttamista varten jakoon yhteensä 150 000 euroa. Neuvottelut käydään kahdessa osassa ja niistä ensimmäinen on idän alueen neuvottelu, joka järjestetään Stoassa, toimintakeskus Kipinässä tiistaina 20.11., klo 16.00.

Tervetuloa mukaan, olit sitten nuori joka on ollut ideoimassa toimenpide-ehdotuksia tai nuori jota muuten kiinnostaa tulla vaikuttamaan idän alueen rahanjakoon!

Äänestä nuorisovaaleissa

Äänestys Helsingin nuorisoneuvoston vaaleissa on käynnissä ja ääniä annetaan kouluilla tälläkin hetkellä! Vaalisivujen hakukoneella voit katsoa, milloin omalla koulullasi tai alueesi nuorisotalolla äänestetään. Äänestysaikaa on 30.11. asti.

Näissä vaaleissa ei kannata nukkua – äänestämällä jokainen v. 2001–2005 syntynyt helsinkiläisnuori voi vaikuttaa siihen, kuka ajaa nuorille tärkeitä asioita Helsingin kaupungin päätöksenteossa. Klikkaa siis vaalisivulle ja tutustu ehdokkaisiin ehdokasgallerian ja vaalikoneen avulla!

Lue lisää: http://ruutivaalit.munstadi.fi

Laajasalon peruskoulun äänestykset, Nuorten ympäristötilassa:

Tiistaina 27.11., klo 9 – 14
Torstaina 29.11., klo 10 – 14

Ruuti-Gaala 4.12.

Tiistaina 4.12. klo 18–21 juhlitaan vuoden tärkeintä nuorten vaikuttamisen tapahtumaa, kun RuutiGaala 2018 valtaa Kulttuuriareena Glorian!

Luvassa on huikea ilta, jonka aikana juhlitaan nuorten ideoita ja nuorten toimijuutta kaupungissa. Gaalassa nautitaan nuorten omasta ohjelmasta, palkitaan nuorten vaikuttamista edistäneitä henkilöitä ja julkistetaan, mihin nuorten valitsemiin kehityskohteisiin Ruutirahaa on tänä vuonna myönnetty. Illan huipennuksena jännitetään Helsingin nuorisoneuvoston 2019 vaalivalvojaisia!

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin. Pysy kuulolla ja seuraa nuorisoneuvoston vaalien kulkua osoitteessa ruutivaalit.munstadi.fi! Nuorisoneuvoston 2019 ehdokkaat on julkaistu, ja äänestysaika vaaleissa on 12.–30.11.

Facebook-tapahtuman sivuille