Avajaistunnelmia Nuorten ympäristötilasta!

Juhlistimme uutta Nuorten ympäristötilaa viime viikon torstaina kauppakeskus Saaren yhteisissä avajaisissa. Uudet tilat, toiminnot ja liikkeet houkuttelivat paikalle valtavan määrän ihmisiä ja arviomme mukaan ympäristötilassakin kävi avajaispäivän aikana yli 1200 ihmistä tutustumassa. Aikamoinen määrä!

 

Avajaisissa ihmiset pääsivät ihastelemaan Jussi TwoSevenin ympäristötilaan maalaamaa upeaa kettu-seinämaalausta, tekemään luonnonkosmetiikkatyöpajassa kylpysuolaa ja kasvonaamiota sekä osallistumaan Vieno motorsin fantastiseen anarkofloristiseen työpajaan. Illan aikana nähtiinkin toinen toistaan kiehtovampia luomuksia, joiden materiaalina oli kukkia, havuja, luonnonmateriaaleja, Itämeren muoviroskaa sekä vanhoja esineitä luistimista tennismailoihin.

 

Myös sympaattiset kaverikoirat vierailivat ihmisten paijattavana eläinystävällisessä tilassamme. Mahtava alku uudelle upealle tilalle. Kiitos kaikille osallistuneille ja tervetuloa mukaan toimintaan!