RuutiGaalassa hienoja uutisia ympäristötoiminnalle!

Viime tiistaina 4.12. Kulttuuriareena Gloriassa juhlistettiin nuorten vaikuttamista jakamalla 150 000 euroa Ruutirahaa nuorten valitsemiin kohteisiin ja julkistettiin nuorisoneuvoston uudet jäsenet. Tunnelma oli juhlallinen ja innostunut, kun saimme tietää minkälaisiin projekteihin ja nuorten ideoihin Ruutirahaa myönnettiin vuodelle 2019. Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön Ecotrip-pyöräleiri sai upean summan 13 000 euroa, joten pysykää kuulolla: tästä tulee huisin hieno juttu! Ecotrip-pyöräleirin ideana on edistää ympäristöystävällistä kotimaan matkailua.

Tapahtumassa rahaa myönnettiin mm. nuorten mielenterveyttä ja työllisyyttä edistäviin toimenpiteisiin sekä kiusaamisen ja syrjäytymisenvastaisiin hankkeisiin ja tapahtumiin. Myös nuorten harrastusmahdollisuudet ja nuorille suunnatut oleskelutilat saivat rahoitusta.

Iloitsimme myös siitä, että laajasalolainen Joel Helin valittiin nuorisoneuvostoon. Onnea Joel!