Lahjoituksia Intiaan

 

Keräsimme Nuorten ympäristötilalla lastenvaatteita ja leluja Intiaan slummiin. Slummi purettiin vuosi sitten ja asukkaat menettivät kaiken. Erityisen paljon pulaa on lasten vaatteista, ja lapset ovat kovasti toivoneet leluja. Ympäristötilalla kerätyt tavarat jaetaan yhdessä avustusjärjestön (Educators Trust) ja paikallisen rehtorin kanssa.  Yllätyimme positiivisesti, kun lahjoituksia oli kerääntynyt lyhyessä ajassa suuri määrä.

Lahjoituksien toimittaja:

“Tänään pikkuautoja oli kerääntynyt hieman yli 11kg, vaatteita noin 160kg. Tilaa on vain 50kg. On aivan super hienoa nähdä, miten Suomessa halutaan laittaa hyvä kiertämään. Loput lahjoitustavarat lähtevät kuitenkin hyvään tarkoitukseen. Villa- ja talvivaatteet Karjalaan, taviskengät Moldovaan ja tavisvaatteet Romaniaan.”

Suuri kiitos lahjoittajille. Kaikki lahjoitukset menevät oikeasti niitä tarvitseville. Meillä Ympäristötilalla on ilo ja kunnia olla mukana järjestämässä kyseistä keruuta. Tulemme järjestämään varmasti jatkossakin lisää keräyksiä.