Ecotrip pyöräleirin haku on avautunut!

Hae mukaan kesän vauhdikkaimmalle retkelle!

Nuorten suunnittelema ekologinen fillarileiri nuorille Turun saaristossa 31.7. – 4.8. Ecotrip on nuorten ideoima ja suunnittelema, ja se on saanut rahoituksen RuutiBudjetista.

Ecotrip-fillarileirin tavoitteita ovat:

  • Terveellisemmän, aktiivisemman ja ekologisemman elämäntyylin edistäminen

  • Brändätä Suomen sisällä matkustamisesta trendikästä ja hyödyntää paikallista matkustusverkostoa

  • Mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, saada elämyksiä ja päästä matkustelemaan

Mistä leirille lähdetään ja mitä leirillä tehdään?

Ecotrip-roadtripille lähdetään Helsingistä junalla, määränpäänä on Turku. Täältä vuokramme pyörät ja pyöräilykypärät sekä lähdemme tien päälle kohti seikkailua!

Pikku rengastien pyöräilyosuus on noin 110 – 140 kilometriä ja matka poljetaan leppoisasti asfaltoiduilla teillä. Reitti lähtee Turusta kohti Nauvoa ja jatkuu kohti Nauvon satamaa ja Naantalia. Naantalista lähtiessä reitti jatkuu kohti Turkua. Reitin varrella on kalkkikaivos, erilaisia kulttuurikohteita, luontopolkuja, maaseutua ja kahvitupia.

Matkan aikana leirillä on pyöräilyn lisäksi myös ohjattua ohjelmaa sekä aikaa rentoutumiseen, uimiseen ja saunomiseen. Majoitumme reitin varrella olevissa majoituspaikoissa.

Kuka voi hakea mukaan?

Leiri on suunnattu 14 – 21 -vuotiaille nuorille ja mukaan mahtuu 20 nuorta. Kun haet leirille, kerro miksi haluaisit lähteä mukaan. Leiripaikkaa ei ole vahvistettu ennen kuin saat vahvistuskirjeen, jossa on liitteenä leirikirje. Lähetämme nämä viimeistään 14.6. mennessä valituille.

Hakulinkki: http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/11376

Mukaan lähtee myös nuorten vaikuttajaryhmä, joka on suunnitellut leirin sekä 3-4 nuoriso-ohjaajaa. Leirille haetaan. Kerro hakiessasi hieman itsestäsi ja miksi pyöräleirille lähteminen kiinnostaa sinua.

Lisätietoja: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/ecotrip-pyoraleiri/