Viikkokatsaus: viikko 2

Toinen viikko on alkanut meillä hyvin, maanantaina kävimme Suvilahden tapahtumayksikössä ja kurkistimme miltä Tiivistämö näyttää.

 


Päivän aikana kävimme myös toimintakeskus Hapessa ja pitämässä palaverin samalla, kun kuuntelimme jonkun räppi harjoituksia taustalla.
Tiistaina menimme Happeen ja Signaalimediaan suunnitelemaan meidän mainosvideota ja Kaisa piti somekoulutuksen puutarhanuorille.
Keskiviikkona oli Helsinki-päivä, joten menimme käymään Mustikkamaalla Syötävässä Puistossa.
Siellä me kuvasimme puistoa ja autoimme ekokahvilanuoria kahvilan mainonnassa. Lisää Helsinko-päivästä täällä: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/2019/06/14/helsinki-paivan-2019-tunnelmia/
Iltapäivällä kävimme kuvaamassa Helsinki-päivän eri tapahtumia kuten Suomipop-konserttia ja musiikkitalon karaokea jossa esiintyi yllättävän hyviä laulajia, jossa kävi myös Mtv3 kuvaamassa tapahtumaa livenä.
Torstaina kävimme hakemassa videokalustoa lainaan Signaalimediasta mainosta varten ja menimme sen jälkeen takaisin Laajasaloon tekemään töitä tietokoneella, kuten esimerkiksi Facebook kansikuvien päivittämistä.

 

Perjantaina tapasimme Töölön kirjastossa. Siellä me suunnittelimme mainosvideota pidemmälle ja kuuntelimme musiikkia.
Sieltä lähdimme bussilla mustikkamaan Syötävään Puistoon pitämään somekoulutusta kahvilan nuorille, ja joimme siellä kahvit jonka jälkeen lähdimme Laajasaloon. Laajasalossa kirjoitimme blogitekstiä Helsinki-päivästä, sekä toisesta työviikostamme.

 

-Anton