Nuorten ympäristötilassa on myös laaja valikoima erilaisia lautapelejä

Kiinnostaako strategia lautapelit tai vanhemmat klassikot?

Ympäristötilasta löytyy laaja valikoima lautapelejä, ja tarkoitus on ostaa syksyksi vielä lisää pelejä. Voit tulla tilaan pelaamaan yhdessä kavereiden kanssa. Alla tarkempi listaus meiltä löytyvistä strategia- ja korttipeleistä.

Lautapelejä ei valitettavasti lainata ympäristötilan ulkopuolelle.

Galleria:

Pelit aakkosjärjestyksessä:

Afrikan TähtiAlfapetAliasArvaa kuka?, Bohnanza, Carcassonne, Cluedo, Dixit, Dominion, Frendit, Halli Galli, Kimble, Kingdomino, Menolippu, Muuttuva labyrintti, Mondo, Monopoly, Monopoly Junior, New York 1901, Photosynthesis, Rappakalja, Roope-setä Liikemiespeli, Sea battle, Shakki, Sign, Skipbo, Tammi, Trivial Pursuit Genus, Trivial Pursuit Master, Twister, Ubongo, Who did it?, Yatzy

 

Tervetuloa pelaamaan!