Vika viikko kesätöissä

 

Viimeinen viikkomme alkoi lautapelien merkeissä, kun kävimme heti aamusta kampissa ostamassa uusia lautapelejä ympäristötilaan. ostimme useita super kivoja pelejä, joita aiomme ehdottomasti kokeilla itsekin. Loppupäivän aikana otimme kuvia ja päivitimme nettisivuja.

Tiistaina teimme yhdessä ruokaa. Pääsimme myös kokeilemaan lisää uusia pelejä ja päivitimme niiden tietoja nettisivuille.

Keskiviikkona lähdimme piknikille yhdessä Yliskylän puistoon, juttelimme kuluneesta kuukaudesta ja kävimme läpi menneitä tapahtumia yms. Saimme myös työtodistuksemme koska meillä oli Anin kanssa vika yhteinen päivä.

Torstaina olimme päivän Meriharjun luontotalolla muiden kesätyöntekijöiden kanssa. Kävimme luontopolkukierroksella, jonka aikana pääsimme tekemään erilaisia luontoaiheisia tehtäviä. Iltapäivällä tulimme vielä käymään ympäristötilassa.

 

Tekemässä luontoharjoitusta

 

Perjantaiaamumme alkoi ullanlinnanlaiturilta, josta pääsimme lautalla Harakan saareen järjestetylle kierrokselle. Siellä meitä vastassa oli Matti, joka esitteli meille koko saaren. Saari oli todella kaunis ja kasvit kukkivat. Meidän lemppareitamme olivat kalat ja hienot maisemat. Oli myös mielenkiintoista kuulla saaren historiasta.

 

 

Tämä heinäkuu on nyt meidän osaltamme pulkassa, ja pääsemme vielä hetkeksi loman viettoon ennen koulun alkua. Haluamme sanoa erityiskiitokset ohjaajallemme Anille, joka on koko heinäkuun ajan auttanut meitä tehtävissämme ja huolehtinut meistä. Kiitokset myös muille ohjaajille, kesätyöntekijöille sekä kaikille uusille ihmisille, jotka olemme päässeet tapaamaan kesätyömme aikana.

Heinäkuun viestintänuoret kiittää ja kuittaa!

ps. Lautapelit löydät täältä: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/lautapelit/ (tila aukeaa syyskuussa 2. päivä)