Ilmastoaiheisen aktivismi-miitin tunnelmia

Aktivismi-miitti järjestettiin jo toista kertaa

Viimeviikon maanantaina 18.11 Nuorten ympäristötilassa sai käydä tutustumassa ilmastoaktivismiin ihanan rennoissa tunnelmissa. 

 

Aktivismimiitissä vieraili useita eri järjestöjä, mm. Climate move (entinen Ilmastoveivi), Maanystävien hiilivapaa Suomi, ympäristötoiminnan yksikön ja WWF:n aktiivinuoret, ympäristöpalvelut sekä Elokapinan aktivisteja. Kullakin järjestöllä oli oma pisteensä, joilla oli mukavaa tekemistä ja aikaa antoisille keskusteluille. 

 

Nuorten Ekokahvila vastasi tapahtuman tarjoiluista – tarjolla oli niin suolaista kuin makeaakin, vegaanista tietenkin. Nuorten ympäristötilan tilat sopivat hyvin rennon tunnelman luomiseen tarjoamalla ympäristön, jossa ihmiset ja järjestöjen jäsenet pystyivät oleilemaan ja juttelemaan. 

 

Järjestöille tarjoutui tilaisuus tutustua helposti toisiinsa tapahtumassa. Ympäristötilan viihtyisässä yläkertatilassa oli myös mahdollista pyörittää videoita. Pinssityöpaja oli suosittu.

 

Paikan päällä vieraili mm.  nuorisovaaleissa ehdolla olevia nuoria, joita ympäristö- ja luontoasiat kiinnostavat. Illan aikana paikan päällä kävi myös Laajasalon opiston mediainja toimittaja, joka teki miitistä jutun kaupunkikanava.fi -lehteen. Voit lukea jutun täältä.

Seuraava aktivismi-miitti järjestetään 20.4. Lisätietoja voit lukea täältä: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/aktivismi-miitit/

Aktivisti-terveisin,

Helmi, Saara & Liinu