Eläintoiminnan vuosi

Vuosi 2019 oli Nuorten ympäristötilalle ensimmäinen. Tiloissa alkoi monia uusia kerhoja, kursseja ja työpajoja. Yksi näistä on eläintoiminta, joka alkoi heti tammikuussa. Eläintoiminta on suunnattu yli 12-vuotialle nuorille, jotka ovat kiinnostuneita erilaisista eläimistä ja kahvilatoiminnasta. Toive toiminnan järjestämiseen on tullut nuorilta itseltään Ruuti-vaikuttamisjärjestelmän kautta.

Eläintoiminnan ryhmä on järjestänyt vuoden aikana Nuorten ympäristötilassa kolme koirakahvilaa, kaksi kissakahvilaa ja yhden kanikahvilan. Ryhmä on itse päättänyt kahviloiden teemat, suunnitelleet ohjelmat ja leiponeet kahvilassa myytävät tuotteet. Innoitusta teemoihin on haettu mm. kissakahvila Helkatista ja Haagan Lämpiön lemmikkikahvilasta.

Lemmikkikahviloita on suunniteltu eri tapoja hyödyntäen. On ollut kanikaveria ja lootuksenkukkametodia.

Lisäksi ryhmä on käynyt kerran kuussa Fallkullan kotieläintilalla hoitamassa eläimiä. Lehmät, vuohet, lampaat, hevoset, kanat, kanit ja ankat ovat tulleet tutuiksi ja niistä on opittu paljon.

Eläintoiminta jatkuu tammikuussa! Ilmoittautuminen on käynnissä harrastushaussa: https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/11678

Jo ryhmässä mukana olevien ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.

Mukaan tullakseen ei tarvitse osata ennakkoon mitään eläimiin tai kahvilatoimintaan liittyen. Riittää kun olet aiheesta kiinnostunut.

Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 13.1.2020 klo 17 Nuorten ympäristötilassa. Tervetuloa mukaan eläintoimintaan!!