Talvilomalla tapahtuu!

Ympäritötoiminnan nuorisotyöyksikkö järjestää kaksi talvilomatapahtumaa, leirin Meriharjun luontotalolla sekä avointa talvilomatoimintaa.

Talvilomaleiri 17. – 19.2.2020 Meriharjun luontotalolla

Ohjelmassa painotetaan vahvasti seikkailu & luontotoimintaa sekä ympäristökasvatuksellisia menetelmiä. Ohjelmassa on ainakin pilkkimistä, suppailua, retkiluistelua, lumikenkäilyä, luonnonkosmetiikka-pajaa, retkeilytaitojen harjoittelemista sekä tunnelmointia nuotion ääressä herkutellen. Leiriläisillä on lisäksi mahdollisuus päästä nauttimaan saunasta ja leiri-illanvietoista. Ohjelma on säävarauksellinen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/12494

Talvilomatapahtuma Meriharjun luontotalolla ja Uutelassa 17. – 18.2.2020

Ohjelmassa painotetaan vahvasti seikkailu & luontotoimintaa sekä ympäristökasvatuksellisia menetelmiä. Ohjelmassa on ainakin pilkkimistä, suppailua, retkiluistelua, lumikenkäilyä, luonnonkosmetiikka-pajaa, retkeilytaitojen harjoittelemista sekä tunnelmointia nuotion ääressä herkutellen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/12493