Talvilomalla tapahtuu!

Ympäritötoiminnan nuorisotyöyksikkö järjestää kaksi talvilomatapahtumaa, leirin Meriharjun luontotalolla sekä avointa talvilomatoimintaa.

Talvilomaleiri 17. – 19.2.2020 Meriharjun luontotalolla

Ohjelmassa painotetaan vahvasti seikkailu & luontotoimintaa sekä ympäristökasvatuksellisia menetelmiä. Ohjelmassa on ainakin kiipeilyä, suppailua, luonnonkosmetiikka-pajaa, riippumattoilua metsässä, retkeilytaitojen harjoittelemista sekä tunnelmointia nuotion ääressä herkutellen. Leiriläisillä on lisäksi mahdollisuus päästä nauttimaan saunasta ja leiri-illanvietoista. Ohjelma on säävarauksellinen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/12494

Talvilomatapahtuma Meriharjun luontotalolla ja Uutelassa 17. – 18.2.2020

Ohjelmassa painotetaan vahvasti seikkailu & luontotoimintaa sekä ympäristökasvatuksellisia menetelmiä. Ohjelmassa on ainakin suppailua, kiipeilyä, luonnonkosmetiikka-pajaa, riippumattoilua metsässä, retkeilytaitojen harjoittelemista sekä tunnelmointia nuotion ääressä herkutellen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://nk.hel.fi/harrastushaku/view/12493

 

TALVILOMATAPAHTUMAN OHJELMA:

Aikataulu on sama sekä maanantaina 17.2. että tiistaina 18.2. Kaikkiin työpajoihin lähdetään Uutelan kämpältä. 

Kello 10.30 lähtien mahdollisuus joko suppailuun, kiipeilyyn tai luonnonkosmetiikkapajaan

Kello 12.30 lähtien mahdollisuus joko suppailuun, kiipeilyyn tai riippumatto-luontohetkeilyyn

Kello 14.30 lähtien mahdollisuus joko kiipeilyyn, luonnonkosmetiikkapajaan tai Satakolkyt-hankkeen elämykselliseen rantaretkeen (lisätietoja hankkeesta: https://satakolkyt.fi/)

Otattehan huomioon, että jokaiseen ohjattuun aktiviteettiin mahtuu kerralla noin kymmenkunta osallistujaa.

Lisäksi Meriharjun grillipaikka on lämpimänä kello 10.00-15.00. Grillipaikalla osallistujilla on mahdollisuus grillata omia eväitä ja paistaa tikkupullaa. Ympäristötoiminnan Nuorisotyöyksikkö tarjoaa grillaajille kuumaa mehua. Lämmittelemään pääsee myös alueelta löytyvään kaminalämmitteiseen puolijoukkuetelttaan kello 10.00-16.00. Säiden salliessa mahdollisuus myös kokeilla lumikenkäilyä sekä muita talviulkoilu-aktiviteetteja.

Julkisen liikenteen linjat 819 (lähtö Vuosaaren metroasemalta, vuoroväli yksi tunti) sekä 90 (lähtö Vuosaaren metroasemalta, vuoroväli noin puoli tuntia) ajavat Meriharjun Luontotalon lähelle. Omalla autolla saapuville parkkipaikkoja löytyy kävelymatkan päästä tapahtumapaikalta (Skatan tilalta käännös vasemmalle Särkkäniemeä pitkin kohti Uutelan koirapuiston parkkialuetta).

Ilmoittautuminen avautuu 23.12. harrastushaun sivuilla: https://nk.hel.fi/harrastushaku/ (Hae hakusanalla talviloma).

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/2505883896191123/