Aktivismi-miitti peruttu!

Aktivismi-miitti on peruttu korona-virus epidemian vuoksi ja tapahtuma siirtyy. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin.

Kiinnostaako positiivisen muutoksen luominen? 

Aktivismi-miitti maanantaina 20.4.2020 klo 17 – 20

Aktivismi-miitti on kaikille nuorille avoin tilaisuus, jossa on mahdollisuus tulla tutustumaan helsinkiläiseen aktivismikenttään sekä löytämään itseäsi kiinnostavia toimintamuotoja ja mahdollisuuksia.

Miittien ideana on koota yhteiseen tapahtumaan erilaisia luonnonsuojelu-, ihmis- ja eläinoikeusjärjestöjä, nuortenryhmiä sekä järjestäytymättömiä aktivistiporukoita ja yksittäisiä nuoria aktivisteja, joita kiinnostaa positiivisen muutoksen luominen maailmaan, monenlainen kaupunkiaktivismi ja verkostoituminen.

Tulevan miitin teemana on luonnon monimuotoisuus eli biodiversiteetti, joka on kaikkien maapallon eliöiden kannalta tärkeä asia. Ilmastonmuutos ja ihmisten vaikutus ovat heikentäneet luonnon monimuotoisuutta ja elämme kuudetta suurta sukupuuttoaaltoa. Moni aiemmin tavallinen laji on jo vaarantunut ja luokiteltu uhanalaiseksi. Meillä on kuitenkin mahdollisuus tehdä jotain!

Tilaisuudessa toimii myös nuorten vegaaninen ekokahvila.

Tervetuloa saamaan ideoita ja tietoa!

 

Mukana myös Helsingin kaupungin ja WWF:n nuorten ryhmä!

Nuorten ympäristötila
Kauppakeskus saari, 1 krs (parkkialueen puoleiset ovet)
Yliskylän puistokatu 4
00840 Helsinki

PS. Toivottavasti coronavirus epidemia ei vaikuta tilaisuuteen, mutta se on otettava huomioon