Tiedote koronaviruksen vaikutuksista ympäristötilan toimintaan

Kaikki kerhot, leirit, retket sekä tapahtumat perutaan ainakin 30.4. asti koronaviruksen vuoksi.

Mitään yli aluerajojen tapahtuvaa toimintaa ei voida toistaiseksi järjestää, ja myös vegekokkis-toiminta on toistaiseksi tauolla hygieniasyistä.

Toiminnot jotka toistaiseksi jatkavat normaalisti ovat: Metsänväki-kerho, liikkumista lähiympäristössä ja eläintoiminta. Poikkeuksena kuitenkin eläintoiminnassa, että retkiä ei järjestetä.

Kaupungin nuorisotilat ovat siis vielä normaalisti auki. Poikkeuksena ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön leirikeskukset, joista ollaan jouduttu perumaan leirit ja tilat ovat toistaiseksi kiinni. Myös nuorisotilat menevät kiinni, jos päätös tulee sulkea koulut ja päiväkodit.

Nuorisotiloissa huolehditaan käsihygieniasta kaupungin linjauksien mukaisesti eikä flunssaisena saa tulla nuorisotiloille. Tullessasi ympäristötilaan, henkilökuntamme ohjaa sinut pesemään kädet sekä desinfioimaan puhelimesi tartuntojen välttämiseksi.

Näillä toimilla halutaan edesauttaa sitä, että koronavirus ei pääse leviämään. Nämä perustuvat Helsingin kaupungin yleisiin linjauksiin, joista voit lukea lisää täältä: https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/helsingin-kaupunki-tehnyt-uusia-paatoksia-koronavirustilanteeseen-liittyen

Nuorisopalvelut tiedottavat seuraavasti: http://munstadi.fi/nuorisopalveluiden-tapahtumat-peruttu-30-4-asti/

Pidetään toisistamme huolta!