Poikkeustila uutisia!

Hei!

Nyt kun kaikki toimipisteemme ovat kiinni, haluamme vähän avata mitä teemme kulissien takana koska työnteko ei ole suinkaan loppunut.

Meidän työntekijät ovat jakautuneet kolmeen tiimiin, joita ovat: digitaalinen nuorisotyö, jalkautuva nuorisotyö ja huoltojoukot.

Näihin kuuluu kaikenlaista ja henkilöstömme on ottanut nopealla aikataululla haltuun mm. Discordin, jonne voi tulla juttelemaan ohjaajien kanssa. Tarkemmat tiedot ympäristötilan instagramin puolella. Jalkautuvaa työtä on alettu tehdä yhdessä Herttoniemen nuorisotyöyksikön kanssa ja huoltojoukot pitävät meidän mökit pystyssä, että niihin on mukava palata sitten kun tilanne helpottaa.

Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu paljon koneella oloa, suunnittelua ja tekemistä, jotta voidaan tarjota mahdollisimman hyviä palveluita ja videopuhelulinjat ovat olleet alusti asti kuumina. Nyt tehdään isoa digiloikkaa! Lisäksi päiviin saattaa joillakin kuulua kasvien kastelua koska emmehän ole halunneet hylätä vihreitä ystäviämme tänä aikana.

Olemme olleet paljon uusien asioiden äärellä. Onneksi työyhteisö ja omat kollegat auttaa sekä koulutuksia saa käydä verkossa ja vahvistaa osaamistaan!

Meidät saa edelleen normaalisti kiinni, yhteystiedot löydät täältä.

Nuorille suunnatut yhteydenottokanavat:

Instagram, TikTok ja Discord: http://nuortenymparistotila.munstadi.fi/aukioloajat/

Erilaisia chat-palveluita lapsille ja nuorille:

Sekasin chat: https://sekasin247.fi/
Arkisin
Viikonloppuisin

Ärligt talat-chatten: https://arligttalat.fi/
Ma 10-13 ja 19-22
Ti 19-22
Ke 10-13
To 19-22
Pe 10-13

Netari, erilaisia chat palveluita: https://www.netari.fi/

Nuorten netti: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/
Chat- ja puhelinpalvelu. Puhelinpalvelu on auki vuoden jokaisena päivänä ja on soittajalle maksuton.

Pidetään toisistamme huolta!