Vegekokkis-live keskiviikkona 29.4. @Oodi

Nina ja Wiltsu vievät vapun aatonaattona keskiviikkona 29.4. vegekokkis-liven Oodiin, jossa live striimataan suorana klo 13.00 osoitteeseen helsinkikanava.fi

Nyt kun nuorisotilat ja leirikeskukset ovat kiinni, asioita on pitänyt alkaa ajattelemaan uudelta kantilta ja viedä toimintaa, osallisuutta ja yhdessäoloa verkkoon.

Vegekokkis-live on tästä hyvä esimerkki. Nina ja Wiltsu kokkailevat vapun aatonaattona vappuchurroja ja tekemisen ohessa juttelevat ajankohtaisista asioista, joita poikkeusaikana on tullut vastaan. Mihin kaikkeen nuoret voivat nyt verkossa osallistua? Mitä nuoriso-ohjaajien etäpäiviin kuuluu? Miten poikkeusaika muuten vaikuttaa elämään?

Nina ja Wiltsu kertovat myös Ruudista, nuorten vaikuttamismallista Helsingissä ja mitä ajankohtaista osallisuuden kentällä tapahtuu ja mihin juuri tällä hetkellä voi osallistua. Samalla opit itse valmistamaan churroja vohveliraudalla! 

Lisätietoja: https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Tapahtumat/Etatapahtumat/Etatapahtuma__Vegekokkislive_Nuorisoohja(210285)