Viestintätiimi valtaa Bengtsårin

Moikka! Kesäkuun viestintätiimi täällä!

Vierailimme tiistaina 16.6.2020 päiväreissulla Bengtsårin leirisaarella Hangossa. Olimme saaressa kuvauskeikalla kuvailemassa ja ihmettelemässä paikkoja. Tämä artikkeli kertoo kuvauskeikastamme Bengtsårin leirisaareen ja saaren tekemästä vaikutuksesta meihin.

Päivämme alkoi, kun lähdimme aikaisin aamulla junalla Helsingistä kohti Hankoa. Perille saavuttuamme saimme venekyydin leirisaareen. Leirisaaressa kuvasimme paikkoja ja tutustuimme työntekijöihin ja saareen. Saari teki heti alkuun vaikutuksen meihin, kun pääsimme näkemään sen luonnon ja rauhan, jota säesti lintujen kaunis laulu. Onnikin meillä oli matkassa, sillä päiväksi oli luvattu ukkosmyrskyä, mutta se ei ikinä saapunut yllemme.

Saimme todella paljon hienoja valokuvia ja videoklippejä eri puolilta saarta, vaikka aikaa ei kovin paljon ollutkaan. Pääsimme käymään jopa Itälaavulla, jolle saimme venekyydin. Jakauduimme kahtia, ajan tehokkuden maksimoimiseksi ja sillä aikaa, kun toinen ryhmä oli Itälaavulla niin toinen ryhmä kuvaili muuta osaa saaresta. Pääsimme näkemään esimerkiksi päätalon ympäristöä, kesätyöntekijöitä työn touhussa ja nuorten leiriläisten telttailualueen. Päätalon läheisyydessä oli myös hieman karmiva lato, jonka sisälle oli pystytetty vampyyridisko.

Näkymä itälaavulla

Bengtsårin leirisaari on suuri saari Hangossa. Siellä voi tehdä kaikenlaista mukavaa, etenkin kesällä. Bengtsårin leirisaarella on kaunis luonto, ja myös toimintaranta, sauna sekä suuri ja hieno päätalo, jonka suuri piha on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Saari ja sen ympäristö tekivät meihin kaikkiin suuren vaikutuksen ja vaikka olimme kaikki aikaisesta herätyksestä väsyneitä, halusimme silti nähdä ja kokea saarta mahdollisimman paljon. Pidimme paljon saaren toimintarannasta, jolta pystyy mm. varaamaan kanoottiretkiä ja mennä melomaan. Toimintarannalla on myös rantapallokenttä sekä SUP-lautoja.

Toimintarannan rantapallokenttä sekä SUP-lautoja

Toimintarannan kanootit sekä melat.

Viestintätiimi piti saaresta todella paljon ja huomasimme itsemme useaan otteesseen ihastelemassa saarta ja sen kasvustoa. Näimme saaressa jopa peuran sekä käärmeen. Hui! Käärme jätti meidät rauhaan, kun mekin jätimme käärmeen rauhaan. Minun, Tuomaksen, lempiasia Bengtsårin leirisaaressa on ehdottomasti Itälaavu, sillä näköala sieltä on huikea. Itälaavulta näki todella hienosti muita saaria ja laavu itsessäänkin oli todella hienon näköinen.

Viestintätiimi kiittää ja kuittaa! Seuraavan artikkelin parissa tavataan!