Ympäristötyöpaja Oodissa 7.9.2020

Hei nuori/ohjaaja/opettaja!

Onko nuorisotaloillanne tai luokallanne ympäristöasioista kiinnostuneita nuoria, jotka haluavat tietää erilaisista vaikuttamismahdollisuuksista tai kenties nuorten ryhmä, joka haluaisi kehitellä jonkun teon ympäristön hyväksi?

Tänä keväänä RuutiBudjetti kyselyissä kysyttiin ympäristöstä ja liikunnasta, jonka lisäksi ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikössä kysyttiin myös kuluttamisesta ja nuorten huolesta ilmastonmuutosta koskien.

Vastausten perusteella helsinkiläisiä nuoria huolettavat mm. roskaaminen, ruokahävikki, ilmaston-muutos ja vesien saastuminen sekä ympäristön häviäminen rakentamisen tieltä. Myös aikuisten välinpitämättömyys mainittiin useasti.

Järjestämme syyskuussa 7.9. klo 14-20 Oodin Maijansalissa työpajatapahtuman, jonka iltaosio klo 17-20 on tarkoitettu nuorille, nuorten omille toimintaryhmille ja nuorisotaloryhmille.

14 – 16 Oppilasryhmät, ennakkoilmoittautuminen

17 – 20 Nuorisortyhmät, nuorten omatoimiset porukat, yksittäiset kävijät

Seuraamme koronatilanetta – tilaisuus striimataan

Lisätietoja: