Aktivismi-miitit

Kiinnostaako positiivisen muutoksen luominen? 

Aktivismi-miitti maanantaina 7.12.2020, klo 17 – 20 

Seuraamme kaupungin koronaohjeistusta tapahtumien suhteen, ja aktivismi-miitti saatetaan perua/siirtää/striimata.

Aktivismi-miitti on kaikille nuorille avoin tilaisuus, jossa on mahdollisuus tulla tutustumaan helsinkiläiseen aktivismikenttään sekä löytämään itseäsi kiinnostavia toimintamuotoja ja mahdollisuuksia.

Miittien ideana on koota yhteiseen tapahtumaan erilaisia luonnonsuojelu-, ihmis- ja eläinoikeusjärjestöjä, nuortenryhmiä sekä järjestäytymättömiä aktivistiporukoita ja yksittäisiä nuoria aktivisteja, joita kiinnostaa positiivisen muutoksen luominen maailmaan, monenlainen kaupunkiaktivismi ja verkostoituminen.

Tulevan miitin teemana on luonnon monimuotoisuus eli biodiversiteetti, joka on kaikkien maapallon eliöiden kannalta tärkeä asia. Ilmastonmuutos ja ihmisten vaikutus ovat heikentäneet luonnon monimuotoisuutta ja elämme kuudetta suurta sukupuuttoaaltoa. Moni aiemmin tavallinen laji on jo vaarantunut ja luokiteltu uhanalaiseksi. Meillä on kuitenkin mahdollisuus tehdä jotain!

Tilaisuudessa toimii myös nuorten vegaaninen ekokahvila.

Tervetuloa saamaan ideoita ja tietoa!

Nuorten ympäristötila
Kauppakeskus saari, 1 krs (parkkialueen puoleiset ovet)
Yliskylän puistokatu 4
00840 Helsinki

Järjestö, nuorten ryhmä tai yhdistys haluaisitko tulla esittelemään toimintaasi?

Nuorten ympäristötilassa järjestetään huhtikuussa kolmannen kerran aktivismi-miitti tapahtuma, jonka tarkoituksena tarjota helsinkiläisille nuorille mahdollisuus tulla tutustumaan aktivismikenttään, ja löytää itseään kiinnostavia tapoja vaikuttaa.

Tämän lisäksi tilaisuuden tarkoituksena on mahdollistaa järjestöjen tutustuminen Nuorten ympäristötilaan ja verkostoitua.

Lisätietoa aktivismi-miitistä voit kysyä osoitteessa ymparistotila@hel.fi.

Reportaasi marraskuulta 2019: Helsingin nuorisotyö tukee nuoria aktivisteja – nuoret osaavat, tahtovat ja pystyvät suojelemaan planeettaamme