Eläintoiminta

Maistuisiko kahvit lemmikin seurassa? Olisiko ihanaa silittää eläimiä?

Millainen lemmikki juuri sinulle sopisi? Haluaisitko lemmikin, mutta ette voi ottaa sellaista kotiin? Ei hätää, tässä porukassa pääset harrastamaan, hoitamaan ja olemaan eläimien parissa.

Eläintoiminta tutustuttaa sinut lemmikkien maailmaan. Tiedossa on lemmikkikahvilailtoja, joita tullaan suunnittelemaan ja toteuttamaan porukalla, tietoa lemmikeistä, eläinten hoitamista Fallkullan kotieläintilalla sekä eläinvierailuja erilaisissa toimipaikoissa. Retkiä suunnitellaan kaikkien osallistujien kanssa yhdessä.

Toiminta alkaa syksyllä 9.9.2019 ja kokoonnumme joka maanantai klo 17 – 19. Lemmikkikahvilat järjestetään lauantaisin, kuukausittain vaihtuvalla eläinteemalla.

Syksyllä aloitamme eläintoiminnan yhteisellä leirillä, jossa tarkoituksena on tutustua toisiimme ja suunnitella tulevan syksyn toimintaa. Lisäksi viikonlopun pituisella leirillä rentoudutaan nuotiolla, saunotaan ja tehdään muita hauskoja leirijuttuja. Osallistujat pääsevät vaikuttamaan paitsi toimintaan, myös leiriviikonlopun sisältöön.

Leirin ajankohta 21. – 22.9. Uutelan kämpällä Vuosaaressa. Leirillä on sisämajoitus. Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikkö kattaa leirin kulut, joten leiri on osallistujille maksuton.

Kiinnostuitko tulemaan mukaan?

Mikäli olet yli 12-vuotta ja lemmikit sekä kahvilatoiminta kiinnostavat, ilmoittaudu mukaan harrastushaun kautta. Jos kaipaat lisätietoja, olethan meihin yhteydessä.

Toiminta vaatii nuorisotoimen jäsenkortin, jonka saat ilmaiseksi meidän kauttamme.

Ilmoittaudu eläintoimintaan: Harrastushaku