“Maailmanparannus-klubi”

Kenen maailmaa sinä haluaisit parantaa?

“Maailmanparannus-klubi” on työnimi toiminnalle, jonka tarkoituksena on pohdinta ja konkreettisia tekoja kivemman, oikeudenmukaisemman ja ympäristöystävällisemmän maailman puolesta. 

Osallistujat muokkaavat toiminnasta oman näköisensä. Mahdollista on esimerkiksi yhteistyö järjestöjen kanssa, vierailukäynnit, tempaukset ja kampanjat, työpajat, jne. Tarjolla aina yhdessä tekemistä ja vegaanista purtavaa. Jos olet aina haaveillut ympäristö/aktivismi-aiheisen työpajan järjestämisestä, tässä siihen oivallinen mahdollisuus!

Kevään kuukaudet on jaettu teemoihin:

Helmikuussa käsitellään suhdettamme materiaan, tehdään kierrätysmateriaaleista koruja ja suunnitellaan ja toteutetaan vastamainoksia.

Maaliskuussa teemana on ilmastonmuutos, jota käsitellään muun muassa teemanmukaisessa pakohuonepelissä, lehtileikerunouden ja aktivistien verkostoitumistapahtuman kautta.

Huhtikuun teemana on hyvän tekeminen ja laitetaan se kattamaan mahdollisimman monipuolisesti kaikki. Tutustutaan ekologiseen raakaruokaan, vastataan huolestuttaviin uutisiin hyönteisten katoamisesta tekemällä hyönteishotelleja ja suunnittelemalla perhospuutarhaa Vartiosaareen.

Toukokuussa ollaan aktivismin ja lähiluonnon äärellä esim. Helsingin rantojen siivoksen merkeissä.

 

Tarkemmat päivämäärät ja ohjelma ilmoitetaan sitä mukaan, kun ne varmistuvat. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan ja/tai osallistumaan!Toimintaan voi tulla mukaan missä vaiheessa vain ja siksi aikaa kun itselle sopii. 

Joka maanantai klo 17-19, 13-29-vuotiaille.