Mikä ympäristötila?

Nuorten ympäristötila avautui marraskuussa 2018

Tila kuuluu ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikköön, jonka tehtävänä on tukea nuorisotyöllistä ympäristö- ja luontokasvatusta, mahdollistaa nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia, tukea nuorten omaehtoista toimintaa ympäristön puolesta sekä lisätä nuorten ympäristötietoisuutta.

Muut toimipaikat yksikössämme koostuvat erilaisista leiri- ja kurssikeskuksista, mutta ympäristötilan suunnittelussa ovat olleet mukana nuoret alusta alkaen. Tilassa toteuteen erilaisia toimintoja lemmikkikahvilasta nuorten työllistävään ekokahvilatoimintaan. Työskentelemme läheisesti Laajasalon kirjaston kanssa, joka toimii yläpuolellamme toisessa kerroksessa.

Tilaan voi tulla viihtymään, harrastamaan, ehdottamaan toimintaa tai vain oleskelemaan ystävien kanssa. Tilojamme voi myös varata omaan toimintaan. Käyttövuoroja varataan ensisijaisesti nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja kouluryhmille omaehtoisen toiminnan järjestämiseen.

Herttoniemen metroasemalta meille tulevat bussilinjat 84, 85, 86 ja 88. Pysäkillä jäädessäsi näet jo kauppakeskus Saaren. Tilamme sijaitsevat kauppakeskuksen katutasossa parkkialueen puolella.

Tervetuloa tutustumaan!

Lue lisää:
ympäristötoimipaikkojen esittely-esite
luontotoiminta.munstadi.fi