Mikä ympäristötila?

Ympäristötila on nuorisopalveluiden toimipaikka, joka kuuluu ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikköön.

Tehtävämme on tukea nuorisotyöllistä ympäristö- ja luontokasvatusta, mahdollistaa nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia, tukea nuorten omaehtoista toimintaa ympäristön puolesta sekä lisätä nuorten ympäristötietoisuutta.

 

Sali, jossa erilaisia nurkkauksia

Ympäristötilaan voi vapaasti tulla sen aukioloaikoina viihtymään, suunnittelemaan toimintaa, juttelemaan tai kysymään lisätietoja itseään kiinnostavasta toiminnasta. Ympäristötila avattiin kauppakeskus Saaren tiloihin marraskuussa 2018. Yksikön muut toimipaikat ovat kurssi- ja leirikeskuksia.

Ympäristötilan tavoitteena on luoda puitteet nuorten omaehtoiselle toiminnalle. Tilassa toimii nuorten ryhmiä, jotka ovat järjestäneet muun muassa  lemmikkikahviloita, vegekokkis-toimintaa ja tuunauspajoja.

Lisäksi tilojamme voi myös varata omaan toimintaan. Käyttövuoroja varataan ensisijaisesti nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja kouluryhmille.

Herttoniemen metroasemalta meille tulevat bussilinjat 84, 85, 86 ja 88. Pysäkillä jäädessäsi näet jo kauppakeskus Saaren. Tilamme sijaitsevat kauppakeskuksen katutasossa parkkialueen puolella.

Tervetuloa tutustumaan!

@ymparistotila

Avoinna:
ma klo 13 – 20
ti klo 13 – 19
ke klo 13 – 20
to klo 13 – 20
pe klo 13 – 19

Lue lisää:
ympäristötoimipaikkojen esittely-esite
luontotoiminta.munstadi.fi