Projektin vaiheista

Nuorisopalvelun tila kauppakeskuksen yhteydessä

Nuorten Ympäristötila on aivan uudenlainen konsepti, jota nuoret itse ovat alusta asti suunnitelleet ja kehittäneet. Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön Ekoruuti-kyselyjen tulokset ohjaavat myös osaltaan tulevan tilan toiminnan sisältöjä.

Ympäristötilassa tulee olemaan nuorten näköistä ja heidän itsensä toteuttamaa ympäristötoimintaa. Tila tarjoaa myös järjestöille uudenlaisen näköalan nuorten maailmaan ja mahdollisuuden rakentaa heidän kanssaan parempaa maailmaa. Tilassa tullaan toimimaan osin samoissa tiloissa kirjaston kanssa, joka tuo oman kiinnostavan mausteensa toimintaan.

Nuoret suunnittelussa mukana

Olemme ottaneet nuorten mielipiteet huomioon prosessin aikana mm. keräämällä nuorilta palautetta, ideoita ja ehdotuksia erinäisten kyselyiden avulla. Nuorisopalveluiden tilojen suunnittelusta vastaa arkkitehtitoimisto Franz Design. NCC Suomi Oy puolestaan vastaa rakennuksen rakentamisesta.

Tilailmekyselyn tulokset
Kummiluokka-toiminta

Suuntaa-antava pohjapiirros 

Muutokset ovat mahdollisia, mutta kuvasta näkee, että uuteen tilaan pääsee sekä kadun puolelta että ostoskeskuksesta. Sijoitumme ensimmäiseen kerrokseen ja neliötä tulee olemaan noin 300 neliömetriä, eli yli puolet vähemmän kuin aikaisemmin. Tilassa on kuitenkin paljon erilaisia soppia työskentelyyn ja oleiluun, tilassa tulee olemaan myös parvi ja jaettu terassi kirjaston kanssa.

Jatkossa voit varata meiltä käyttöösi esimerkiksi salin, parven, keittiön, monitoimitilan, terassin tai koko tilan. 

Lue lisää:

Tiedote 4.10.2018

Hellas-lehti 09/2018 (sivu 3)
Hellas-lehti 06/2018 (sivu 10)
Hellas-lehti 05/2018 (sivu 3)
Harjakaiset
Usein kysyttyjä kysymyksiä
NCC:n lehdistötiedoite
NCC:n tiedote
Ostoskeskuksen varmistuneet liiketilat