Tilan esittely

Nuorten ympäristötila on nuorille ja lapsille avoin tila, johon voi tulla harrastamaan, oleskelemaan, suunnittelemaan toimintaa tai vaikka pelaamaan lautapelejä. Tiloissamme toimii myös kirjojen kierrätyshylly, jota jokainen voi tulla tiloissamme käyttämään.

Tila avattiin marraskuussa 2018 Kauppakeskus Saareen, ja tavoitteenamme on mahdollistaa nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia, tukea nuorten omaehtoista toimintaa ympäristön puolesta, lisätä nuorten ympäristötietoisuutta ja tukea nuorisotyöllistä ympäristö- ja seikkailukasvatusta.

Nuorten ympäristötila on syrjinnästä vapaa tila, jossa kunnioitetaan muita ja toimitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisäksi tilojamme voi varata omaan toimintaan. Käyttövuoroja varataan ensisijaisesti nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja kouluryhmille.

Herttoniemen metroasemalta meille tulevat bussilinjat 84, 85, 86 ja 88. Pysäkillä jäädessäsi näet jo kauppakeskus Saaren. Tilamme sijaitsevat kauppakeskuksen katutasossa parkkialueen puolella.

Tervetuloa tutustumaan!

Näkymä saliin parvelta