Tilavaraukset

Esittely:

Nuorten ympäristötilassa järjestetään ympäristö- ja seikkailukasvatuksellista toimintaa ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön toimesta. Tila sijaitsee Laajasalossa kauppakeskus Saaren katutasossa ja tiloista on kulku suoraan Laajasalon kirjastoon, joka sijaitsee toisessa kerroksessa.

Uusi moderni ja valoisa ympäristötila koostuu isosta salista, jossa on myös täysin varusteltu keittiö ja oleskeluparvi. Voit varata kauttamme myös monitoimitilaa ja terassia. Käyttövuoroja varataan ensisijaisesti nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja kouluryhmille omaehtoisen toiminnan järjestämiseen.

Lisäksi voit varata Varaamo-palvelun kautta kokoushuone Luotoa, joka sijaitsee Laajasalon kirjaston tiloissa toisessa kerroksessa.

Löydät kuvia tiloistamme täältä.

Miten varaan tilan käyttööni?

Paras tapa varata tila meiltä on olla yhteydessä sähköpostitse suoraan tilaan ja tiedustella mahdollisia vapaita vuoroja osoitteesta ymparistotila@hel.fi

Tiloihimme ollaan asentamassa omaa käyttöjärjestelmää, joka mahdollistaa tilojen käytön paremmin myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Tiloissamme ei  voi yöpyä.

Lataa käyttövuoroanomus

Valitse Nuorten ympäristötila (Laajasalo). Kerro myös mistä tilasta olet kiinnostunut esim. koko tila, keittiö, oleskeluparvi. Otathan huomioon, että ympäristötilan oma toiminta menee etusijalle tilavarauksia tehdessä.

Kuinka paljon tilavuokraus maksaa?

Ryhmä 1: Maksuton tilojen käyttö
Ryhmä 2: Hinnaston mukaan

Hinnasto.pdf 

Nuorten ympäristötila > ent. Laajasalon nuorisotalo

Tutustu myös muihin tiloihin!

Lisätietoja ympäristöpainoitteisista toimipaikoista löydät täältä: http://luontotoiminta.munstadi.fi/tilavaraukset/tutustu-tiloihimme/