Tilavaraukset

Nuorten ympäristötilassa järjestetään ympäristö- ja seikkailukasvatuksellista toimintaa ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön toimesta sekä nuorten omaehtoista toimintaa.

Tila sijaitsee Laajasalossa kauppakeskus Saaren katutasossa ja tiloista on kulku suoraan Laajasalon kirjastoon, joka sijaitsee toisessa kerroksessa. Tilojamme löytyy molemmista kerroksista.

Alakerrassa päätilamme ympäristötila koostuu isosta ja valoisasta salista, jossa on myös täysin varusteltu moderni keittiö ja pieni oleskeluparvi. Voit varata kauttamme myös monitoimitila Fokkaa ja terassia, jotka löydät toisesta kerroksesta.

Käyttövuoroja varataan ensisijaisesti nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja kouluryhmille omaehtoisen toiminnan järjestämiseen ja heille tilojen käyttö on maksutonta.

Lisäksi voit varata Varaamo-palvelun kautta kokoushuone Luotoa, joka sijaitsee Laajasalon kirjaston tiloissa toisessa kerroksessa.

Löydät kuvia tiloistamme täältä.

Miten varaan tilan käyttööni?

Paras tapa varata tila meiltä on olla yhteydessä sähköpostitse suoraan tilaan ja lähettää meille käyttövuoroanomus. Voit tiedustella mahdollisia vapaita vuoroja osoitteesta ymparistotila@hel.fi

Lataa käyttövuoroanomus

Valitse Nuorten ympäristötila (Laajasalo). Kerro myös mistä tilasta olet kiinnostunut esim. koko tila, keittiö, oleskeluparvi. Otathan huomioon, että ympäristötilan oma toiminta menee etusijalle tilavarauksia tehdessä.

Tiloihimme ollaan asentamassa omaa käyttöjärjestelmää, joka mahdollistaa tilojen käytön paremmin myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Tiloissamme ei  voi yöpyä.

Kuinka paljon tilavuokraus maksaa?

Ryhmä 1: Maksuton tilojen käyttö
Ryhmä 2: Hinnaston mukaan

Hinnasto.pdf 

Nuorten ympäristötila > ent. Laajasalon nuorisotalo

Tutustu myös muihin tiloihin!

Lisätietoja ympäristöpainoitteisista toimipaikoista löydät täältä: http://luontotoiminta.munstadi.fi/tilavaraukset/tutustu-tiloihimme/