Ympäristötila mukana Nuorten Pridessa

Vuotuista Helsinki Pride-viikkoa vietetään tänä vuonna poikkeuksellisesti syyskuussa 7.-13.9. Helsinki Priden tarkoituksena on muistuttaa ihmisten yhtäläisistä oikeuksista seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoleen katsomatta.

Nuorten Ympäristötilalla järjestetään Pride-viikolla teemaan liittyvää ohjelmaa seuraavasti:

Keskiviikkona 9.9. Ekofashion-workshop

Työpajassa nuoret pääsevät tuunaamaan omia vaatteitaan ja asusteitaan kangasväreillä sekä tekemään itselleen Pride-kangaskassin.

Torstaina 10.9. Pikakurssi kalligrafiaan ja arvostuskortit

Työpajassa harjoitellaan kalligrafian alkeita, jonka jälkeen nuoret pääsevät tekemään kortin jollekulle tärkeälle ihmiselle: perheenjäsenelle, kaverille tai vaikka omalle itselleen. Korttien teemana on arvostus. Arvostetaan toisiamme juuri sellaisena kuin ollaan.

Perjantaina 11.9. Ympäristötilan oma photoboot

Perjantaiksi tilaan rakentuu oma photoboot (valokuvauskoppi) Pride-teemalla. Tule ikuistamaan osallistumisessi Ympäristötilan Prideen yksin tai kaverin kanssa!

Kaikki työpajat ja toiminnot ovat avoinna kello 15.30-18.30. Tila on auki kello 13-20. Ohjattuihin toimintoihin osallistuminen on ilmaista ja vapaaehtoista. Paikalle saa siis tulla ihan vain hengailemaan tai moikkaamaan ohjaajia! Ikärajoituksissa noudatamme tilan normaaleja käytäntöjä: 9-12-vuotiaat ovat tervetulleita tilaan kello 13-17 ja yli 13-vuotiaat kello 13-20.

Nuorten ekokahvila palvelee Ympäristötilalla keskiviikosta perjantaihin kello 15-19.