Aktivismi-miitit

Aktivismi-miitit vuodelta 2020 on peruttu koronaepidemia-tilanteen vuoksi. Tiedotamme mahdollisesta jatkosta alkuvuodesta 2021.

 

Menneet aktivismi-miitit

Aktivismi-miitit ovat kaikille nuorille avoimia tilaisuuksia, jossa nuorten on ollut mahdollisuus tulla tutustumaan helsinkiläiseen aktivismikenttään sekä löytämään itseään kiinnostavia toimintamuotoja ja mahdollisuuksia.

Miittien ideana on ollut koota yhteiseen tapahtumaan erilaisia luonnonsuojelu-, ihmis- ja eläinoikeusjärjestöjä, nuortenryhmiä sekä järjestäytymättömiä aktivistiporukoita ja yksittäisiä nuoria aktivisteja, joita kiinnostaa positiivisen muutoksen luominen maailmaan ja monenlainen kaupunkiaktivismi.

Lisäksi miittien tarkoituksena on ollut mahdollistaa järjestöjen ja nuorten tutustuminen Nuorten ympäristötilaan ja tarjota tila verkostoitumiselle.

Reportaasi marraskuulta 2019: Helsingin nuorisotyö tukee nuoria aktivisteja – nuoret osaavat, tahtovat ja pystyvät suojelemaan planeettaamme

 

 

Järjestö, nuorten ryhmä tai yhdistys haluaisitko tulla esittelemään toimintaasi?

Kolmas nuorten aktivismi-miitti järjestetään koronarajoitteita silmälläpitäen vuonna 2021.

Tarkoituksena on tarjota helsinkiläisille nuorille mahdollisuus tulla tutustumaan aktivismikenttään, ja löytää itseään kiinnostavia tapoja vaikuttaa.

Lisätietoja: johanna.ahtinen@hel.fi