Tilavaraukset

Esittely:

Nuorten ympäristötilassa järjestetään ympäristö- ja seikkailukasvatuksellista toimintaa ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön toimesta sekä nuorten omaehtoista toimintaa. Tila sijaitsee Laajasalossa kauppakeskus Saaren katutasossa ja tiloista on kulku suoraan Laajasalon kirjastoon, joka sijaitsee toisessa kerroksessa.

Alakerrassa päätilamme ympäristötila koostuu isosta ja valoisasta salista, jossa on myös täysin varusteltu moderni keittiö ja pieni oleskeluparvi. Voit varata kauttamme myös monitoimitila Fokkaa ja terassia, jotka löydät toisesta kerroksesta.

Käyttövuoroja varataan ensisijaisesti nuorten ryhmille, nuorisojärjestöille ja kouluryhmille omaehtoisen toiminnan järjestämiseen ja heille tilojen käyttö on maksutonta.

Löydät kuvia tiloistamme täältä.

Lisäksi voit varata Varaamo-palvelun kautta kokoushuone Luotoa, joka sijaitsee Laajasalon kirjaston tiloissa toisessa kerroksessa.

Miten varaan tilan käyttööni?

Paras tapa varata tila meiltä on olla yhteydessä sähköpostitse suoraan tilaan ja lähettää meille käyttövuoroanomus. Voit tiedustella mahdollisia vapaita vuoroja osoitteesta ymparistotila@hel.fi

>> Lataa käyttövuoroanomus tästä <<

Valitse Nuorten ympäristötila (Laajasalo). Kerro myös mistä tilasta olet kiinnostunut esim. koko tila, keittiö, oleskeluparvi. Otathan huomioon, että ympäristötilan oma toiminta menee etusijalle tilavarauksia tehdessä.

Parhaimmat päivät tilavarauksille ovat tiistai, lauantai ja sunnuntai.

Tiloissamme ei  voi yöpyä. Jos kaipaat tiloja leiritoimintaan majoitusmahdollisuudella, lue lisää: http://luontotoiminta.munstadi.fi/tilavaraukset/tutustu-tiloihimme/

Kuinka paljon tilavuokraus maksaa?

Ryhmä 1: Maksuton tilojen käyttö
Ryhmä 2: Hinnaston mukaan

Hinnasto.pdf 

Nuorten ympäristötila > ent. Laajasalon nuorisotalo